tisdag 5 juli 2011

Klart Knöa lärer hänga med! (Reklam?)

En intresseanmälan är inte farligt! Klart Knöa ska ha fiber vilket ger mycket TV, mycket Internet och mycket telefon på ett bra och billigt sätt. Knöabor, följ länken, skriv ut, fyll i och skicka in. Utan risk! (Råkar blanda in Långhed i denna Knådaangelägenhet men jag hoppas Långhedsborna har överseende med det).



2 kommentarer:

  1. Hej Kristoffer.
    Jag har tittat in till din blogg lite då o då, och detta med Knåda var en fantastisk ide´av dig. Det ska bli otroligt roligt att följa dig i fortsättningen. Jag har själv bott i Knåda gått i skola där. Har även bott i Torrbergsbo. jag har hittat dig genom Myggans blogg som jag följer flitigt och min hemsida står för hundskoj hos myggan. Som sagt var Lycka till med Knåda och det ska som sagt bli väldigt väldigt roligt att få följa med på den resan.
    Ha det gott
    Hälsningar
    Margit Evertsson

    SvaraRadera
  2. Hej Margit!

    Kul att du tittar in! Jag hoppas att det kommer att bli en del läsvärt här på sidan och har du egna historier så får du gärna berätta. Sidan kommer inte att bli uppdaterad så jätteofta men med tiden kommer det kanske att bli ett litet arkiv för Knådaintresserade.

    Ha det bra!
    Kristoffer

    SvaraRadera